MIJN PLEK HUREN

Op de 1e etage van het Haags Ondernemershuis zijn een aantal volledige kantoorunits en werkplekken in Shared Offices te huur. In de Shared Offices kan een (startende) ondernemer/ZZP'er vast of flexibel een werkplek huren. Een vaste werkplek huurt u voor minimaal 3 maanden.

Voor startende ondernemers (< 5 jaar ingeschreven bij de KvK) gelden speciale tarieven voor het huren van flexibele werkplekken in de Shared Office. Naast de Shared Offices verhuurt het Haags Ondernemershuis spreekruimten op de Begane Grond. Wilt u buitenshuis bijvoorbeeld coaching gesprekken voeren, mensen interviewen of examens afnemen? Huur dan een representatieve spreekruimte.

Huurders van een werkplek in de Shared Office of van een spreekruimte kunnen hiervan gebruik maken tijdens de openingstijden van het Haags Ondernemershuis: maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur. Huurders van een kantoorunit ontvangen een eigen toegangssleutel van het Ondernemershuis.

Daarnaast zijn ook bedrijven die diensten leveren aan ondernemers welkom in dit bedrijvencentrum. Hun dienstverlening moet toegevoegde waarde bieden binnen het totale Haags Ondernemershuis. Een huurder van het Haags Ondernemershuis heeft o.a. het voordeel van korting op de huurtarieven van de cursus- en vergaderruimten. Ook heeft een huurder de mogelijkheid reclame te maken voor zijn diensten en producten in het Informatie- en Adviescentrum op de begane grond en de website van het Haags Ondernemershuis.